Installaties

Breadcrumbs

Elektrische installatie
Een wereld zonder elektrotechniek kunnen we ons niet meer voorstellen. Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf helpt VHB Elektro Service u graag vanaf ontwerp tot en met de realisatie van de elektrische installatie. Of dit nu gaat om een kleinschalig of een groot project. Inmiddels hebben wij hier al 35 jaar ervaring mee en realiseren wij dit met veel plezier voor u.
Bedrijfsinstallaties

Wij helpen u graag verder met het maken van een elektrische installatie voor bijvoorbeeld uw kantoor, magazijn, werkplaats, winkel of school. We maken installaties voor nieuwbouw maar natuurlijk kunt u ook voor verbouwingen bij ons terecht. 
Heeft u het idee dat er te weinig licht is op de werkvloer? Dan kunnen wij dat middels een lichtmeting controleren en indien nodig aanpassen. Voor meer informatie over verlichting, stuur ik u graag door naar de pagina verlichting op onze site
(Dan kunnen wij een lichtmeting uitvoeren. Hierbij controleren we of er voldoende lichtsterkte is. Indien nodig verzorgen wij graag een passend advies inclusief uitvoering.)

Voor inspecties of keuringen van uw elektrische installatie verwijzen wij u graag door naar de pagina NEN Normen op onze site.

Huisinstallaties
Naast de bedrijfsinstallaties staan wij ook voor u als particulier klaar. Mocht dit nu gaan om het installeren van nieuwbouw woningen, renovaties of het onderhouden van de bestaande woning. 
Ook thuis is belangrijk dat de verlichting goed is afgestemd op de functie van de ruimte. VHB Elektro Service helpt u graag met het maken van een lichtplan op maat. Aansluitend verzorgen wij ook graag de uitvoering van het lichtplan.

Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag door naar de pagina verlichting op onze site.

Data Installaties
Goede communicatie is van groot belang. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder.
Het als maar groeiende dataverkeer en het intensief dagelijks gebruik vragen om een stabiele installatie. Voor bedrijven, scholen en winkels zijn bekabeling van uw data installaties een noodzakelijke basis van uw bedrijf. De data installaties (het netwerk) is de verbinding van uw organisatie. U moet daarom volledig op deze installatie kunnen vertrouwen. Het is om die redenen van groot belang dat de bekabelingssystemen van u netwerk in goede banen worden geleid. 
Wij ontwerpen en installeren graag de data installatie voor uw situatie. 

Deur communicatie
Veiligheid staat niet alleen voorop op de werkvloer maar ook in je eigen omgeving. Tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om maatregelen te nemen waardoor je je veiliger voelt. Zoals met deurtelefonie en deurvideo systemen. Het word steeds meer toegepast in de particuliere markt en het is niet alleen meer voor bijvoorbeeld wooncomplexen en kantoorpanden zoals voorheen. Uiteraard bieden wij het aan voor zowel particulier als zakelijk.

Er zijn verschillende soorten systemen. De communicatie kan bestaan uit een audio- en/of een videoverbinding. Tegenwoordig zijn er veel systemen te koppelen met bluetooth aan een tablet of een telefoon, zodat je op elke plaatst in de woning kunt zien of horen wie er voor de deur staat. Mocht u op zoek zijn naar een deur communicatie systeem. Dan helpen wij u graag om het systeem uit te zoeken wat het beste bij uw past.

Hoe werkt een communicatie systeem?
Een communicatie systeem bestaat uit een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost bevindt zich aan de buitenkant van uw woning of pand. Bijvoorbeeld aan een poort of bij de ingang. De binnenpost kan zich bevinden op een willekeurige plek binnen de woning of het pand. Een binnenpost kan ook gaan via uw elektronische apparaten. Zodra er een bezoeker zich meldt bij de buitenpost krijgt de binnenpost een melding. Hieruit kan communicatie ontstaan met de bezoeker wegens een audio- en/of een videoverbinding. Vervolgens word hieruit besloten door de eigenaar om wel of geen toegang te verlenen aan de bezoeker. Zo weet je dus altijd wie er binnen wilt komen en heb je zelf in de hand of dit wel of niet gebeurt. 

Mochten er vragen zijn. Neem dan gerust contact met ons op.